Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020 12:46

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Ενίσχυση στη ρακέτα με Περρωτή και Σαλάι

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Ενίσχυση στη ρακέτα με Περρωτή και Σαλάι

 

Αλλες δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η Καλαμάτα BC που ενίσχυσε τη ρακέτα της με την απόκτηση των πάουερ φόργουορντ-σέντερ Σπύρου Σαλάι και Νάσου Περρωτή.

Ο Περρωτής (θέσεις 4-5, 2.02, 1984) έχει κερδίσει συνολικά τέσσερις ανόδους τα τελευταία πέντε χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και αναμένεται να είναι από τα... πρώτα βιολιά της Καλαμάτας BC στο νέο της ταξίδι στη Γ’ Εθνική.

Ο 36χρονος ψηλός έχει ξεκινήσει από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και την Καλαμάτα '80 και στην καριέρα του έχει περάσει από Σιάτιστα, Λασσάνη Κοζάνης, Τρίκαλα, Πολυκράτη Σάμου, Φοίνικα Λάρισας, Ερμή Αγιάς και Χαρίλαο Τρικούπη, με τελευταίο σταθμό του τον ΚΑΟ Κορίνθου, με τον οποίο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β' Εθνική.

“Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”, καταλήγει η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ομάδας.

Ο Σαλάι (θέσεις 4-5, 2.03, 1997) την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με την Καρδίτσα, ενώ προηγουμένως είχε υπάρξει αρχισκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με την φανέλα του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Σαλάι προστίθεται έτσι στους παίκτες που θα ακολουθήσουν την καλαματιανή ομάδα στο νέο της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Πριν από τους δύο αυτούς σέντερ η Καλαμάτα BC είχε αποκτήσει τους

Έλιο Τόσκα, Άρη Σκοπέτο, Γιώργο Πολίτη, Αντώνη Μπαριακτάρη, Γιώργο Νάκη και Νίκο Σταυρινό.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων στην ομάδα που προπονεί ο Παύλος Νώντας συνεχίζουν οι Καλογερόπουλος, Μπάκας, Τσικούρης, Μπούσι, Μανωλάκης, Αρώνης, Φραγγέας και Ζύμπας.