Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 11:14

Σε δυνατό τουρνουά στην Κεφαλλονιά η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

Στην Κεφαλλονιά θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα B.C. προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά, που διοργανώνει ο Ν.ΕΟ. Ληξουρίου, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής
μπάσκετ.

Ακόμα έχουν προσκληθεί το Αγρίνιο και ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ομάδες Β’ εθνικής. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7 το πρωί του Σαββάτου και θα επιστρέψει στη βάση της αργά το βράδυ της Κυριακής.
Στην πρώτη μέρα των αγώνων, το Ληξούρι θα παίξει με τον Κόροιβο και η Καλαμάτα B.C. με το Αγρίνιο, στις 6 και στις 8.30 μ.μ., αντίστοιχα. Την Κυριακή θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
Το Αγρίνιο θα αγωνιστεί πάντως νωρίτερα (11 το πρωί) για να διευκολυνθεί στο ταξίδι της επιστροφής. Η μεσσηνιακή ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχει δώσει δύο εκτός έδρας φιλικά με Μεγαρίδα και Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο Παύλος Νώντας επισημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φθάσει η Καλαμάτα B.C. στο επιθυμητό επίπεδο ενόψει της έναρξης της Γ’ εθνικής. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και η ομάδα θα μεταβεί πάνοπλη στην Κεφαλλονιά.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ