Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 12:49

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Ντέντα και Τσιγγενόπουλο

Γράφτηκε από τον

Εμπειρία και ποιότητα πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Δίων Κυπαρισσίας, με την απόκτηση των Ντένις Ντέντα και Κωνσταντίνου Τσιγγενόπουλου.

Ο πρώτος είναι 30 ετών, σέντερ με ύψος 2.08 και ο Τσιγγενόπουλος 24 ετών, γκαρντ (1.89). Αμφότεροι έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του τριφυλιακού συλλόγου που ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.
Ο Ντέντα, που έρχεται να δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αρη Θήβας και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Διαγόρα, Χαλκίδα, Ρόδο,
Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Ο Τσιγεννόπουλος φορούσε πέρυσι τη φανέλα του Ικαρου Καλλιθέας και έχει παίξει επίσης σε αρκετές ομάδες (Προμηθέα Χαλανδρίου, Αίολο Ταύρου κ.α). Η ανακοίνωση του Δίωνα
για τη συμφωνία με τους δύο παίκτες αναφέρει: “Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου center 2,08m Ντέντα Ντένις και του 24χρονου guard 1,89m Τσιγγενόπουλου Κωνσταντίνου. Δύο αθλητές με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες με σκοπό να βοηθήσουν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Ευχόμαστε και στους 2 υγεία και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας μας Καλώς ήρθατε στην οικογένειά μας και εσείς!”.