Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2020 14:15

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την αναστολή των πρωταθλημάτων

Γράφτηκε από τον

Την αναστολή των διοργανώσεων για όσα καιρό διαρκέσουν τα μέτρα της κυβέρνησης για την μη εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. συνεδρίασε εκτάκτως τη Τρίτη 3/11/2020, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση που δημιουργείται στο χώρο του Αθλητισμού, μετά την ανακοίνωση των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19, από τη Πολιτεία. Τα αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σχολεία και ομάδες, μας επιβάλουν την αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., μέχρι τη λήξη των μέτρων”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στις 9 Δεκεμβρίου η κλήρωση για την Α2

Χωρίς πρωταθλήματα θα κυλήσει ο Νοέμβριος για την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η Α2 κατηγορία βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη το τζάμπολ θα γίνει στις 9 Γενάρη του 2021. Ως εκ τούτου τον επόμενο μήνα θα διεξαχθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Μια διαδικασία που θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω της πανδημίας, αλλά διαδικτυακά. Κάτι που είχε συμβεί και με την κλήρωση για τη μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η κλήρωση αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της “Ε” και θα μεταδοθεί από το eleftheriaonline.gr.