Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 18:45

ΕΟΚ: "Η διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας οφείλεται αποκλειστικά σε απόφαση της Κυβέρνησης"

Γράφτηκε από τον

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής αθλητών και προπονητών στα γήπεδα, τονίζοντας πως κι η ίδια ακολουθεί τις αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Η επιστροφή στα γήπεδα, έστω για προπονήσεις, απασχολεί χιλιάδες αθλητές και προπονητές στις μικρότερες κατηγορίες -δεδομένου ότι μόνο η Stoiximan Basket League βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ΕΟΚ επανήλθε στο θέμα με νέα ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως για οτιδήποτε αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, απόφαση παίρνει -αποκλειστικά και μόνο- η Κυβέρνηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. έχει δημόσια και κατ' επανάληψη κάνει γνωστό ότι η διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας, εκτός των αγώνων της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε απόφαση που έχει ληφθεί από τις 2-11-2020 από την Κυβέρνηση.

Η διακοπή αυτή εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, σύμφωνα και με τις ανά τακτά διαστήματα επικαιροποιήσεις των απαγορεύσεων από την πολιτεία, που δεν είναι δυνατόν νομίμως να παρακαμφθούν από την Ομοσπονδία, αλλιώς θα οδηγηθούμε σε περιπέτειες διοικητικές και δικαστικές.

Για μία ακόμη φορά η ΕΟΚ δηλώνει δημόσια και προς κάθε ανησυχούντα ότι και επιθυμεί και είναι καθ' όλα έτοιμη εφόσον αρθούν οι πιο πάνω αναφερόμενοι περιορισμοί και απαγορεύσεις, να προχωρήσει στην άμεση επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στο χώρο της.

Κρίνεται αναγκαία η επανάληψη αυτής της αναλυτικής ενημέρωσης και επεξήγησης, προς άρση κάθε παρεξήγησης, νεφελώδους προσέγγισης, προσπάθειας παραπληροφόρησης και μετάθεσης ευθυνών.

Οι καθαρές λύσεις φέρνουν τα σωστά αθλητικά αποτελέσματα και ευνοούν τις σωστές αθλητικές σχέσεις".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ