Τετάρτη, 04 Ιούνιος 2014 20:34

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων - πρόταση για αυξήσεις στα δελτία!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου ορίστηκαν κατά την σημερινή σύσκεψη του δ.σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με εκπροσώπους των σωματείων της.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα παρουσία του προέδρου Γιάννη Κουτραφούρη, των μελών της διοίκησης και περίπου 5 παραγόντων ομάδων.


Οι ημερομηνίες έναρξης λοιπόν είναι οι παρακάτω:
Παίδες: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Κορασίδες: Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου
Α' κατηγορία: Σάββατο 15 Νοεμβρίου
Νεάνιδες: Σάββατο 22 Νοεμβρίου
Β' κατηγορία: Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
Γυναικών: 7 Φεβρουαρίου 2015.
Γ' κατηγορία: 18 Απριλίου 215
Τουρνουά μίνι 18 Απριλίου 2015
Το πρωτάθλημα παίδων θα γίνει σε έξι ομίλους. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν 2 ομίλους των έξι ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες θα παίξουν στον τελικό για τον τίτλο.
Στο πρωτάθλημα των εφήβων θα γίνει σε ομίλους η α' φάση ενώ οι επόμενες φάσεις θα έχουν αγώνες νοκ άουτ.
Στην Α' κατηγορία θα συμμετέχουν στην 12άδα 2 αθλητές που έχουν γεννηθεί μέχρι το 1992 και 2 που έχουν γεννηθεί μέχρι το 1994 ή 4 μέχρι το 1994. Ένας από αυτούς θα πρέπει να βρίσκεται στην 5άδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Στην Γ' κατηγορία θα πρέπει να είναι στην 12άδα δύο αθλητές που έχουν γεννηθεί μέχρι το 1992, εκ των οποίων ο ένας θα παίζει υποχρεωτικά στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόταση για αυξήσεις στα δελτία!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση των Ενώσεων είναι να υπάρξουν αυξήσεις στα δελτία των αθλητών. Συγκεκριμένα ενώ η έκδοση νέου δελτίου κόστιζε 0.30 ευρώ η πρόταση είναι να ανέβει στα 15 ευρώ. Όσον αφορά την ανανέωση δελτίου, ενώ μέχρι τώρα γινόταν δωρεάν, η πρόταση είναι να πάει στα 10 ευρώ.
Οι προτάσεις αυτές θα πρέπει φυσικά να εγκριθούν από το δ.σ. της Ομοσπονδίας, κάτι που αν γίνει είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις των σωματείων.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ