Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2021 17:55

Φασούλας: "Η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση"

Γράφτηκε από τον
Φασούλας: "Η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση"

Ο Παναγιώτης Φασούλας τοποθετήθηκε σχετικά με όσα αποκαλύφθηκαν για την κίνηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου να κυνηγήσει τον ορισμό του, ως προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, μέσω του Πρωτοδικείου.

Σήμερα Δευτέρα έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιδίωξε τον ορισμό του ως προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου στην ΕΟΚ, κάτι που πάντως διαψεύστηκε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ομοσπονδία.

Θέση για το θέμα, πέραν του Βαγγέλη Λιόλιου, πήρε κι ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος μέσω γραπτής δήλωσης έκανε λόγο για απόπειρα μεθόδευσης της νεκρανάστασης της απερχόμενης διοίκησης.

Αναλυτικά:

"Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της.

Μετά την καθολική παρέμβαση μας, τα σχέδια της ματαιώθηκαν.

Σωματεία- Μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό Πρόεδρο.

Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, ακόμη 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.

Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα".

Πηγή: sport24.gr