Τετάρτη, 05 Μάιος 2021 10:31

EuroLeague: Τα ζευγάρια του Final Four της Κολωνίας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
EuroLeague: Τα ζευγάρια του Final Four της Κολωνίας (βίντεο)

Ο "κανόνας" των Game 5 επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας την Τρίτη 4 Μαΐου, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3/3. Ποια τα ζευγάρια του Final Four της Κολωνίας.

Το βράδυ της 4ης Μαΐου, ολοκληρώθηκε το παζλ για το Final Four της EuroLeague στην Κολωνία, για να επιβεβαιωθεί επίσης μέχρι κεραίας ο "κανόνας" που υπάρχει στη διοργάνωση, που θέλει το Game 5 να καταλήγει πάντα στην πλευρά του γηπεδούχου.

Η Αναντολού Εφές (χάρη στην νίκη της με 88-83 επί της Ρεάλ), η Αρμάνι Μιλάνο (η οποία επιβλήθηκε με 92-89 της Μπάγερν) και η Μπαρτσελόνα (η οποία διέλυσε με 79-53 την Ζενίτ) πήραν αυτό που ήθελαν στο γήπεδό τους, για να ακολουθήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα παιχνίδια που θα κρίνουν τον ευρωπαϊκό τίτλο, στη Lanxess Arena της Κολωνίας. Έτσι, οι τέσσερις πρώτοι της κανονικής διάρκειας (οι έχοντες το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs δηλαδή) είναι κι αυτοί που θα μονομαχήσουν σε περίπου τρεις εβδομάδες για το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αναντολού Εφές

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28 Μαΐου, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στις 19:00 και το δεύτερο στις 22:00 (σ.σ.: δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος από τους δύο αγώνες θα ξεκινήσει πρώτος). Δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή 30 Μαΐου, ο μικρός τελικός θα γίνει στις 18:30, ενώ ο σπουδαιότερος αγώνας της σεζόν, αυτός που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης, θα ξεκινήσει δύο ώρες αργότερα, στις 21:30.

Πηγή: sport24.gr