Πέμπτη, 27 Μάιος 2021 11:56

ΜΠΑΣΚΕΤ: Συνεχίζει στη Λάρισα ο Παπανικολόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Συνεχίζει στη Λάρισα ο Παπανικολόπουλος

Την παραμονή του Μεσσήνιου Νίκου Παπανικολόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2021-22), ανακοίνωσε η Θεσσαλική ΚΑΕ.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας», είπε μετά την ανακοίνωση ο 42χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του μεγαλομετόχου κ. Θοδωρή Ριζούλη ο οποίος αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Επίσης, η άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Νέστορα Κόμματο, και τον διευθυντή κ. Άρη Γκαμπέτα, ήταν κίνητρο για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία. Πολύ νωρίς για να θέσουμε τους στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι πως για πρώτη φορά η ομάδα μας θα έχει χρόνο να δομηθεί σωστά, για το ερχόμενο πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λάρισα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο. Ο κόουτς που "οδήγησε" την ομάδα στην εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Basket League 2020-21, θα παραμείνει στο "τιμόνι" και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022».