Τρίτη, 01 Ιούλιος 2014 19:04

Τουρνουά μπιτς μπάσκετ έγινε στην Σάντοβα

Γράφτηκε από τον
Τουρνουά μπιτς μπάσκετ έγινε στην Σάντοβα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Καφέ Ακτή στην παραλία της Σάντοβας το τουρνουά μπιτς μπάσκετ. Μετά από σκληρές μάχες σώμα με σώμα στο εξαιρετικά δύσκολο αυτό παιχνίδι που απαιτεί δύναμη και υψηλή τεχνική κατάρτιση τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών ήταν:


1ος  ημιτελικός: Βούλγαρης-Λυκούδης-Γκιουτζίδης / Τσικούρης- Κούτρης Λεων.-Κίσσας    22-21.
2ος ημιτελικός: Κανάκης –Νικολόπουλος – Αναστασόπουλος-Κουδούνης / Φωτάκης- Μυλωνάς- Σπηλιώτης    22-18.
Στον μικρό τελικό έπαιξαν οι δύο χαμένοι των ημιτελικών και το αποτέλεσμα ήταν  ισοπαλία 17-17. Το παιχνίδι κρίθηκε στις προσωπικές βολές με νικητήρια την ομάδα των Φωτάκη-Μυλωνά-Σπηλιώτη.
Στον τελικό έπαιξαν οι δύο που κέρδισαν στους ημιτελικούς και ο μεγάλος νικητής  ήταν η ομάδα των Βούλγαρη- Λυκούδη- Γκιουτζίδη με την ομάδα Κανάκη-Νικολόπουλου- Αναστασόπουλου-Κουδούνη  να καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση του τουρνουά.
Αμέσως μετά έγιναν οι απονομές στους τρεις πρώτους.
Στο πρωτοποριακό τέλος τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή εννέα ομάδες με τις εξής συνθέσεις: Βούλγαρης-Λυκούδης- Γκιουτζίδης, Κανάκης- Νικολόπουλος- Αναστασόπουλος- Κουδούνης, Γεωργιόπουλος- Σαραντόπουλος- Ζωγόπουλος, Φωτάκης- Μυλωνάς- Σπηλιώτης, Τσικούρης- Λ. Κούτρης -Κίσσας, Σπαντιδέας – Αμέρικας – Α. Κούτρης-Β. Κονταργύρης, Μπάζιος – Σιδέρης -Θεοδωρόπουλος, Κονταργύρης- Γεωργουλάκος -Κατσαρέας και Π.Καραγιαννίδης –Ευτυχιάκος -Καραγιαννίδης.