Τρίτη, 15 Ιούνιος 2021 12:57

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Σημαντική ενίσχυση με Γιώργο Πολιτόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Σημαντική ενίσχυση με Γιώργο Πολιτόπουλο

Ποιότητα και εμπειρία πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Δίων Κυπαρισσίας, με την απόκτηση του Γιώργου Πολιτόπουλου.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουοντ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του τριφυλιακού συλλόγου, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Ο Πολιτόπουλος έχει παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Καλαμάτα ‘80.

Ανανέωσε ο Καραγιαννίδης

“Το Δ.Σ του Δίωνα Κυπαρισσίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Πολιτόπουλο Γιώργο. Ο Γιώργος είναι 25 χρονών έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται ως power forward
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) , Πρωτέα Βούλας και Χαλκίδα (Β' Εθνική) Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Δίωνα και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δίωνα, που κράτησε στο ρόστερ του τον Γιώργο Καραγιαννίδη, έναν εξίσου ικανό μπασκετμπολίστα, που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στη Γ’ εθνική.
“Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Καραγιαννίδη Γιώργο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας!”, σημειώνει η ανακοίνωση.