Τετάρτη, 30 Ιούνιος 2021 14:55

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Κέντρικ Πέρι

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Κέντρικ Πέρι

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πρώτη μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν καθώς συμφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ, Κέντρικ Πέρι.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν το «ναι» του Ιωάννη Παπαπέτρου στο τριετές συμβόλαιο, οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Κέντρικ Πέρι για τα δύο επόμενα χρόνια!

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» και μεσούσης της σεζόν ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει καθώς δεν μπορούσε να αποδεσμευτεί από την Τσεντεβίτα. Πάντως ο Πέρι δεν προορίζεται για βασικός point guard όπως ανέφερε και το Gazzetta αν και τα πάντα θα φανούν στη συνέχεια του μεταγραφικού προγραμματισμού.

Ο στόχος ωστόσο είναι να αποτελέσει τον back up point guard του Παναθηναϊκού, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει παίκτη με περισσότερες παραστάσεις από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

O Πέρι αγωνίστηκε σε 16 ματς του EuroCup τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Τσεντεβίτα/Ολίμπια έχοντας κατά μέσο όρο 16,1 πόντους, 6,1 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 1,2 λάθη ανά 27:52 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 58% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 74% στις βολές.