Παρασκευή, 16 Ιούλιος 2021 16:13

Παναθηναϊκός: Πρόταση παραμονής σε Χεζόνια

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση παραμονής στον Μάριο Χεζόνια, περιμένοντας την απάντησή του. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε θα γίνει προσέγγιση της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την παραμονή του Μάριο Χεζόνια, καταθέτοντας πρόταση και πλέον περιμένει την απάντησή του. Κοινώς, το μπαλάκι πλέον είναι στην πλευρά του Κροάτη φόργουορντ, που καλείται να αποφασίσει.

Πριν μερικές εβδομάδες ο Χεζόνια είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να μείνει, οπότε πλέον μένει να φανεί αν θα ικανοποιηθεί από την προσέγγιση των "πράσινων". Σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση του "τριφυλλιού", τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσεγγίσει την Μπαρτσελόνα - που έχει τα δικαιώματά του - προκειμένου να συζητήσουν για ένα πιθανό buy out.

Για την ιστορία πάντως, ο Χεζόνια διέψευσε τα χαράματα μέσω twitter δημοσίευμα του "encestando", το οποίο ανέφερε ότι κάποια ομάδα - χωρίς να την κατονομάσει - αγόρασε τα δικαιώματά του, λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Οκάρο Γουάιτ, Ντάριλ Μέικον και Κέντρικ Πέρι, καθώς και την παραμονή των Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Πηγή: sport24.gr