Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 11:42

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: “Στόχος η παραμονή και... βλέπουμε”, λέει ο Π. Νώντας

Γράφτηκε από τον

Μετά την Παναχαΐκή και τον Γλαύκο, η Καλαμάτα B.C. νίκησε την Κυριακή και τον Ηφαιστο/ Αχιλλέα και συνεχίζει στο ρετιρέ του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής μπάσκετ, με συγκάτοικους τον Εργοτέλη και τον Αίολο Αγυιάς.

Η μεσσηνιακή ομάδα πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην εν λόγω κατηγορία και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Ο Παύλος Νώντας φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους, παρά το τρία στα τρία.

Χαμηλοί τόνοι από Νώντα

“Εχω πει σε όλους ότι η φετινή χρονιά είναι βλέποντας και... κάνοντας, διότι υπάρχουν τα δύο χρόνια απουσίας. Αν καταφέρουμε να διαχειριστούμε τη διαδικασία επαναφοράς, μπορούμε να έχουμε μια καλή χρονιά φέτος. Στόχος είναι η παραμονή και βλέπουμε”, λέει ο προπονητής της Καλαμάτας B..C.
O Παύλος Νώντας εκτιμά ότι ακόμα είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα αναφορικά με τη δυναμικότητα των ομάδων.
“Στον πρώτο γύρα όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τους στόχους των ομάδων. Θα δούμε και πως θα αντεπεξέλθουν οι ομάδες στο οικονομικό, που είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αγωνιστικά, το σημαντικό είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί λόγω της μεγάλης αποχής. Εμείς θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι έχουμε δυνατότητες”. Η συνέχεια για την Καλαμάτα B.C. περιλαμβάνει τα διαδοχικά ντέρμπι κορυφής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και τον Αίολο στην Τέντα. Μεσολαβεί ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος, που θα δώσει την ευκαιρία να αποθεραπευτούν όσοι παίκτες έχουν προβλήματα τραυματισμών. Το Σάββατο ενδέχεται να γίνει φιλικό ματς εφόσον βρεθεί αντίπαλος, ενώ σήμερα οι παίκτες θα παρακολουθήσουν σε βίντεο τον αγώνα με τον Αχιλλέα, ώστε να δουν τα λάθη που έγιναν.