Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2021 18:15

ΜΠΑΣΚΕΤ: Σε Μεγαλόπολη και Καλαμάτα σήμερα ο Χρυσανθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τα ταλέντα του μπάσκετ στην Πελοπόννησο, βλέπει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος.

Ο παλιός προπονητής και παίκτης του Ποσειδώνα, είναι προπονητής της ΕΟΚ, υπεύθυνος στην Πελοπόννησο για παιδιά γεννημένα το 2006 και το 2007 και από την Τρίτη έχει ξεκινήσει η προεπιλογή. Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσανθόπουλος βρέθηκε προχθές στην Τρίπολη και στην Κυπαρισσία, όπου είδε παίκτες από Αρκαδικό, Δρομείς Τρίπολης, Δίων Κυπαρισσίας και Α.Σ. Τριφυλίας. Χθες επρόκειτο να γίνει προπόνηση στη Μεσσήνη με παίκτες από Γ.Σ. Μεσσήνης, Πάμισο, Α.Ο. Μεσσήνης, αλλά και Αρι Καλαμάτας

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση αρχικά στη Μεγαλόπολη (Πελασγός) και στις 5.30 μ.μ. στην Τέντα, όπου θα παρευρεθούν παίκτες από Καλαμάτα ‘80, Καλαμάτα B.C,, Πρωτέα, Ευκλή και Πήγασο.
Οι μπασκετμπολίστες που θα επιλεγούν θα στελεχώσουν το Κλιμάκιο της Πελοποννήσου, που θα κάνει προπονήσεις κάθε 15 μέρες. Παράλληλα ο κ. Χρυσανθόπουλος έχει συναντήσεις με τους προπονητές ανά πόλη, όπου και ενημερώνεται για την πορεία των ακαδημιών. Σκοπός είναι να παρακολουθείται τα ταλέντα όλων των Ενώσεων, αλλά και να λύνονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν.