Τετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2021 13:14

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ντεμπούτο Κούτρη στο σημερινό ματς με Αρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Με νέο προπονητή τον Αντώνη Κούτρη θα υποδεχθεί σήμερα ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων τον Αρκαδικό, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η Τριφυλιακή ομάδα δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Δημητρόπουλου που αποχώρησε από τον πάγκο και τον βρήκε στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού Αντώνη Κούτρη.
"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον πολύ έμπειρο τεχνικό Κούτρη Αντώνη που θα είναι προπονητής της Ανδρικής ομάδας και επίσης θα είναι προπονητής της παιδικής και σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος του συλλόγου", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Ο Κούτρης έχει περάσει από τους πάγκους του Δίωνα Κυπαρισσίας, της Καλαμάτας BC και άλλων ομάδων και σαφώς αποτελεί ένα “δυνατό” όνομα για την κατηγορία.
Το ντεμπούτο λοιπόν του καλαματιανού τεχνικού θα γίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Κλειστό των Γαργαλιάνων, με τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων να θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στον δυνατό Αρκαδικό.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 75-41 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα ‘80, ενώ η ομάδα της Τρίπολης πήρε το διπλό στη Μεσσήνη επί του Παμίσου με 78-61.
Τον σημερινό αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Αναστόπουλος και Ξηρόκωστας.