Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2022 14:16

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκησε τον Πανιώνιο (50-42 εκτός έδρας) και σφράγισε την παραμονή ο Αρις Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 50-42 πέτυχε ο Αρις Καλαμάτας επί του Πανιώνιου και σφράγισε την παραμονή του στην Α2 μπάσκετ γυναικών.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 10-12, 20-17, 31-34, 42-50. Ο προπονητής του Καλαματιανού συλλόγου Μιχάλης Μπακογιάννης δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του μετά το ματς και έκανε λόγο για ένα μεγάλο διπλό:
“Η ομάδα ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχε με την ιστορία. Πανηγυρίζουμε ένα πολύ μεγάλο διπλό απέναντι στον ιστορικό Πανιώνιο και ταυτόχρονα σφραγίζουμε την παραμονή μας στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών! Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις παίχτριες μου, οι οποίες έδωσαν την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είμαι υπερήφανος για αυτές. Μετά την εντός έδρας ήττα μας απ' την Τρίπολη, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στο γήπεδο, όσο και στον τομέα της ψυχολογίας μας! Κάναμε ανάλυση στο βίντεο και σχεδιάσαμε το πλάνο για να πάρουμε το διπλό και εν τέλη τα καταφέραμε. Και να σημειώσουμε ότι αυτό έγινε σε ένα γήπεδο που οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιώνιου δημιούργησαν ατμόσφαιρα Α1 Εθνικής κατηγορίας και απέναντι σε μια ομάδα που είχε το ίδιο κίνητρο με τη δική μας. Αυτό κάνει το επίτευγμα μας ακόμα μεγαλύτερο. Δεν θα ήθελα να κάνω από τώρα έναν απολογισμό, Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολύ περισσότερα μετά το τέλος του πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή...Περιμένουμε τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και το γυναικείο μπάσκετ, να έρθει στο γήπεδο στον τελευταίο αγώνα μας με τον Ατρόμητο Πειραιά και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτήν την ιστορική στιγμή για το σύλλογο. Και πάλι συγχαρητήρια στις παίχτριες μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα μας,του χορηγούς μας αλλά και τον πρόεδρο μας Φώτη Μπουγά που συνέβαλλε τα μέγιστα για αυτήν την επιτυχία”.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαζαφειρόπουλος, Δενδρινός): Κριτσιδήμα 8(1), Πλωτά 6, Καμπισιούλη, Κλντζιάν, Παπακωνσταντίνου, Γερακάρη, Μαχλά 5(1), Ανδρονικίδου 7(1), Παπάζογλου 4, Παντοπούλου 8(2), Χαλκιά, Μπιλλή 4.
ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: (Μπακογιάννης, Παπαδόπουλος ): Παπαδημητρίου 20(3), Μπάκου 2, Κουτέλα 18, Παπαδάκη, Χονδρουδάκη 8(1), Σούτα, Παπαδοπούλου 2, Μπρεζεράκου, Αντωνοπούλου.