Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 20:03

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ηττα στην πρεμιέρα για τον Αρι Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:  Ηττα στην πρεμιέρα για τον  Αρι Καλαμάτας

 

Την ήττα με σκορ 75-32 από τον Παναθλητικό, γνώρισε πριν από λίγο  ο Αρις Καλαμάτας στην πρεμιέρα του 36ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων, που ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Η μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται στον β’ όμιλο όμιλο μαζί με τον Παναθλητικό, τον Πιερικό Αρχέλαο και τα Ιωάννινα. Ο Πιερικός στο άλλο ματς του ομίλου νίκησε με 56-24 τα Ιωάννινα. Στο ματς του Αρι, ο Παναθλητικός ξεκίνησε εντυπωσιακά και έκλεισε την πρώτη περίοδο με διαφορά 16 πόντων. Το σκορ παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα για τον Παναθλητικό μέχρι το φινάλε.
Δεκάλεπτα: 24-8, 40-18, 53-24, 75-32
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Νέδογλου-Καντζουρίδης
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Σαριδάκη 8, Μπαξεβάνου 13(1), Τσινασλανίδου 8, Παπαδοπούλου 8(1), Ντολοπούλου 5(1), Βασιλείου 6, Καμπερίδου 3, Δημοπούλου 2, Παντώτη 3(1), Σύρπα 11, Κοφινά 8.
ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπακογιάννης-Παπαδόπουλος): Ευτυχιάκου 8, Χρονοπούλου, Κοδονούρη 2, Κυριακοπούλου 2, Ποντίκη 4, Κάρτσωνα, Μπρούμα, Παπαδοπούλου 16(2).

Με Πιερικό αύριο

Την Τετάρτη ο Αρις Καλαμάτας θα παίξει στη μία το μεσημέρι με τον Πιερικό Αρχέλαο και την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι με τα Ιωάννινα. Οι αγώνες, όπου συμμετέχουν οι οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (χωρισμένες σε δύο ομίλους) φιλοξενούνται στα γήπεδα του Επταπυργίου.
Στον πρώτο όμιλο μετέχουν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Εσπερίδες Καλλιθέας και Ιπποκράτης Κω.