Τετάρτη, 18 Μάιος 2022 18:47

Σλούκας: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω ξανά το τελευταίο σουτ» (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Σλούκας: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω ξανά το τελευταίο σουτ» (βίντεο)

Ξεχωριστή τόσο για εκείνον, όσο και για τον Ολυμπιακό, είναι η παρουσία στο Final Four, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Μετά τον Σάσα Βεζένκοφ και ο Κώστα Σλούκας παρέλαβε τα δικά του βραβεία, στην εκδήλωση του Final Four.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού βραβεύτηκε τόσο για την επιλογή του ως μέλος της καλύτερης δεύτερης πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκας, όσο και για την καλύτερη φάση της διοργάνωσης, που ήταν το buzzer beater τρίποντο στη νίκη επί της Εφές.
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο διεθνής γκαρντ εμφανίστηκε δικαιωμένος για την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του Πειραιά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι πάντα κάτι πολύ ξεχωριστό που δεν το βαριέσαι ποτέ. Έχω δουλέψει πολύ γενικότερα και εγώ και η ομάδα και είναι ξεχωριστή στιγμή να βρισκόμαστε εδώ. Ειδικά φέτος είναι πολύ ξεχωριστό που βρίσκομαι στο Final Four με τον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζω τις θυσίες που έχει κάνει ο οργανισμός γενικότερα και τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε τα τελευταία χρόνια.
Είναι ένα βραβείο που δεν περίμενα. Υπήρχαν εξίσου καλές φάσεις. Είναι βραβείο είναι καλοδεχούμενο αλλά ελπίζουμε αύριο να περάσουμε στον τελικό. Είναι ένα καλάθι που θα θυμάμαι γιατί είναι απέναντι σε μία τουρκική ομάδα και κυρίως στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τυγχάνει να παίζουμε μαζί τους αύριο και ελπίζω να μην χρειαστεί να σκοράρω στο τέλος απλά να κερδίσουμε πιο εύκολα».

Πηγή: www.sport-fm.gr