Τετάρτη, 25 Μάιος 2022 11:55

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ σε Τέντα και Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ σε Τέντα και Μεγαλόπολη

Η ώρα για τα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έφτασε.

Σήμερα το απόγευμα κοντράρονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ.
Και οι δύο ημιτελικοί σε Καλαμάτα και Μεγαλόπολη θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα. Να σημειωθεί πως η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες και οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής σεζόν.
Στην Τέντα η Καλαμάτα ‘80 που έκοψε πρώτη το νήμα στην κανονική διάρκεια φιλοξενεί τον Γ.Σ. Μεσσήνης, με το μεταξύ τους σκορ να είναι 1-1.
Οι “Λύκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το προβάδισμα, ενώ η ομάδα της Μεσσήνης θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό και να έχει αυτή το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό. Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι Ρίζος και Καρακωνσταντόπουλος.
Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Μεγαλόπολης, όπου ο φορμαρισμένος Πολύβιος περιμένει τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων. Η ομάδα της Μεγαλόπολης προηγείται 2-0 στις νίκες και αν κερδίσει σήμερα, τότε θα πάρει αυτόματα την πρόκριση για τον τελικό. Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων έχει δύσκολο έργο, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα του Αντώνη Κούτρη μπορεί να πάρει το διπλό στην Αρκαδική πόλη και να πάει τη σειρά στους Γαργαλιάνους την Κυριακή. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Αναστόπουλος και Τσιμπούρης.