Κυριακή, 29 Μάιος 2022 12:02

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σε Μεσσήνη και Γαργαλιάνους οι δεύτεροι ημιτελικοί των πλέι οφ

Γράφτηκε από τον

 

Στη Μεσσήνη και στους Γαργαλιάνους στρέφονται σήμερα τα βλέμματα, καθώς θα διεξαχθούν οι δεύτεροι ημιτελικοί των πλέι οφ στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο Γ.Σ. Μεσσήνης θα υποδεχτεί την Καλαμάτα ‘80 και ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων των Πολύβιο. Αμφότερα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα, με τους γηπεδούχους να παίζουν με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1 και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες. Θυμίζουμε ότι οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής σεζόν. Καλαμάτα ‘80 και Γ.Σ. Μεσσήνης, ξεκίνησαν τη σειρά με το σκορ στο 1-1, με την Καλαμάτα ‘80 να νικά την Τετάρτη στην Τέντα με 80-60 και να παίρνει το προβάδισμα.
Στο ζευγάρι Πολύβιος – Γ.Σ. Γαργαλιάνων το σκορ ήταν 2-0, με τη μεσσηνιακή ομάδα να κερδίζει στη Μεγαλόπολη με 70-57 και να μειώνει σε 2-1. Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά και να κριθούν όλα στο τελευταίο ματς στη Μεγαλόπολη. Το ίδιο θέλει και ο Γ.Σ. Μεσσήνης. Από την άλλη Καλαμάτα ‘80 και Πολύβιος έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν σήμερα τη σειρά και να προκριθούν στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Κυριακή, 6 μ.μ.

Γ.Σ. Μεσσήνης – Καλαμάτα ‘80
ΚΔΓ Μεσσήνης
Νάστος, Ξηρόκωστας
Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Πολύβιος
ΚΔΓ Γαργαλιάνων, 6 μ.μ.
Ρίζος, Μπακετέα