Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 11:07

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Πολύβιος και Γ.Σ. Γαργαλιάνων για μια θέση στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Σήμερα θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος της Καλαμάτας ‘80 στους τελικούς της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Μεγαλόπολης ο Πολύβιος υποδέχεται τον Γυμναστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων στο πέμπτο ματς της σειράς, με το σκορ να είναι 2-2. Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα προκριθεί στον τελικό, όπου θα βρει απέναντι του την Καλαμάτα ‘80 που ξεπέρασε το εμπόδιο του Γ.Σ. Μεσσήνης με 3-1 νίκες.
Το σημερινό ματς στη Μεγαλόπολη είναι πολύ ενδιαφέρον και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Η ψυχολογία είναι με το μέρος της Τριφυλιακής ομάδας που κατόρθωσε να πάρει δύο νίκες μέσα σε πέντε ημέρες και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2, ενώ οι περισσότεροι την είχαν χαμένη.
Ετσι η ομάδα του Αντώνη Κούτρη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την έκπληξη, να πάρει και νέο διπλό στη Μεγαλόπολη και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς της πρώτης κατηγορίας.
Από την άλλη ο Πολύβιος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στα δύο ματς που προηγήθηκαν με την ομάδα των Γαργαλιάνων, με συνέπεια να είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.
Οι γηπεδούχοι πάντως ποντάρουν στον παράγοντα έδρα και εκτιμούν πως με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να περάσουν στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου.
Διαιτητές της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρίζος και Καρακωνσταντόπουλος.