Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 10:14

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη για τους τελικούς στο ΟΑΚΑ

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη για τους τελικούς στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης για το Game 2 των τελικών της Basket League με τους «ερυθρολεύκους» να προηγούνται με 1-0 στη σειρά.

Το σκηνικό αλλάζει και μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται για δεύτερη φορά στους φετινούς τελικούς της Basket League στη «μάχη» του παρκέ την Τρίτη (14/06 21:00, ΕΡΤ3).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το break που θα τους φέρει μία ανάσα από τον τίτλο και οι «πράσινοι» θέλουν να γυρίσουν τον διακόπτη. Οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα στη σειρά με 1-0 έπειτα από την νίκη τους στην πρεμιέρα του ΣΕΦ που ήρθε και με πειστικό τρόπο.

Στην πορεία προς τον δεύτερο τελικό, ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά την προετοιμασία της ομάδας και αναμένεται να έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ.

Ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη λίστα των «αμφίβολων» δύο ονόματα, εκείνα των Σακιέλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στην πρόσφατη προπόνηση, ενώ ο Ζαν Σαρλ ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και αναμένεται να κριθεί τελευταία στιγμή και η συμμετοχή του ίδιου
Πηγή: gazzetta.gr