Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 11:12

ΜΠΑΣΚΕΤ: Μαθαίνουν αντιπάλους οι μεσσηνιακές ομάδες

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Μαθαίνουν αντιπάλους οι μεσσηνιακές ομάδες

Με τέσσερις ομάδες θα εκπροσωπηθεί τη νέα σεζόν η Μεσσηνία στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ.

Ο Αρις Καλαμάτας εξασφάλισε φέτος την παραμονή στην Α2 μπάσκετ γυναικών, ενώ στη Γ' εθνική μπάσκετ ανανέωσαν τη θητεία τους στην κατηγορία η Καλαμάτα B.C. και ο Δίων Κυπαρισσίας και προστίθεται από τη νέα σεζόν και η Καλαμάτα '80 που πήρε τον τίτλο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Οι ομάδες του νομού μας θα μάθουν σήμερα τους αντιπάλους τους από την Αττική, καθώς θα γίνει η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων Αττικής και Θεσσαλονίκης στους ομίλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: " Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού των σωματείων στις Εθνικές Κατηγορίες την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 14.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων Αττικής και Θεσσαλονίκης στους ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Πιο συγκεκριμένα:
Των σωματείων Αττικής στον 1ο και 2ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, των σωματείων Θεσσαλονίκης στον 3ο και 4ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Tων σωματείων Αττικής στον 1ο και 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Tων σωματείων Αττικής στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών,Tων σωματείων Θεσσαλονίκης στον 5ο και 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Λόγω εξαιρετικά περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας των γραφείων της ΕΟΚ οι κληρώσεις θα καλυφθούν με live streaming μέσω του καναλιού της ΕΟΚ στο Youtube".