Σάββατο, 09 Ιούλιος 2022 12:34

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Ανανέωσαν Χατζηαγγέλου και Περρωτής

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα B.C. θα συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ οι Μάνος Χατζηαγγέλου και Νάσος Περρωτής. 

Η αρχή έγινε με τον 21χρονο μπασκετμπολίστα που ανανέωσε την Πέμπτη τη συνεργασία του με τη μεσσηνιακή ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει για μία ακόμα φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η Καλαμάτα B.C. με ανακοίνωση χαρακτηρίζει τον Χατζηαγγέλου ως αποκάλυψη της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Αναλυτικά αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Μάνο Χατζηαγγέλου (θέση 2, 1.90, 2001), ο οποίος με τη δουλειά και τη συνέπεια του πέρυσι στο παρκέ, εξελίχθηκε σε μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς και θα συνεχίσει στο ταξίδι μας στη Γ' Εθνική. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα”. Στη συνέχεια αργά το βράδυ της Παρασκευής ακολούθησε η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της καλαματιανής ομάδας με τον πάουερ φόργουορντ Νάσο Περρωτή. 
Ο 38χρονος μπασκετμπολίστας ανανέωσε τη συνεργασία του με τη μεσσηνιακή ομάδα, η οποία κρατά έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως και ο πολύπειρος Γιώργος Μπάκας που έχει επίσης ανανεώσει.

"Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Νάσο Περρωτή (θέσεις 4-5, 2.02, 1984), ο οποίος για ακόμη μια σεζόν ξεχώρισε στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών για το ήθος και την ποιότητα του και θα συνεχίσει να τα κοσμεί. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. O Νάσος Περρωτής έχει ξεκινήσει από τον Ποσειδώνα και μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Καλαμάτα '80, Σιάτιτστα, Τρίκαλα, Χαρίλαο Τρικούπη, Ερμή Αγιάς και ΚΑΟ Κορίνθου.