Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2022 10:44

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Πήρε Παπαντωνίου για να κάνει τη διαφορά στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Πήρε Παπαντωνίου για να κάνει τη διαφορά στη Γ' εθνική

Μια μεταγραφή από το… πάνω ράφι ολοκλήρωσε η Καλαμάτα B.C., κάνοντας δικό της τον Δημήτρη Παπαντωνίου.

Ο 40χρονος πλέι μέικερ “κουβαλά” βαρύ βιογραφικό, έχοντας παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες και έρχεται για να κάνει τη διαφορά στη Γ’ εθνική μπάσκετ. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Φοίνικα Πειραιά με δηλώσεις του, δεν κρύβει τη χαρά του για τον ερχομό του στη μεσσηνιακή ομάδα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Καλαμάτα. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν από την αρχή με ξεχωριστό τρόπο, κάνοντας με να ανυπομονώ για αυτή την νέα εμπειρία. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρουμε", δήλωσε ο Δημήτρης Παπαντωνίου. Αμοιβαία τα...αισθήματα και στη διοίκηση της Καλαμάτας B.C. που αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Παπαντωνίου (θέση 1, 1.88, 1982). Ο πολύπειρος γκαρντ με μεγάλες παραστάσεις στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες και μια σειρά από επιτυχίες στην καριέρα του, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στο φετινό της ταξίδι στη Γ' Εθνική.”.
Ο Δημήτρης Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στον Έσπερο Καλλιθέας και εν συνεχεία πέρασε από Απολλωνιάδα Πατρών, Πειραϊκό, Πανελευσινιακό, Άλιμο, ΑΓΕΧ, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ Άργους, ΑΕ Λιβαδειάς, Κύμη, Οίακα Ναυπλίου και Φοίνικα Πειραιά.
Ήταν από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη πορεία της Κύμης μέχρι την Basket League, όπως και στις σπουδαίες χρονιές ομάδων, όπως η ΑΕ Λιβαδειάς, ο Οίακας και η ΑΕΚ Άργους, που έφτασαν έως την Α2, ενώ την τελευταία σεζόν ήταν βασικός συντελεστής της επιστροφής του Φοίνικα Πειραιά στις εθνικές κατηγορίες.