Σάββατο, 30 Ιούλιος 2022 11:26

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Απέκτησε Σκοπέτο και Καρούτα

Γράφτηκε από τον

Σε δύο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η Καλαμάτα ‘80 εν όψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Ο Αρης Σκοπέτος (κεντρική φωτό), που την περσινή σεζόν ξεχώρισε με τον Πρωτέα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην καλαματιανή ομάδα. Ο 29χρονος γκαρντ είχε φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας ‘80 και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην περιφέρεια.
Μάλιστα ο Αρης Σκοπέτος προχώρησε και σε μία δήλωση, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ξανά, μετά από 5 χρόνια, σε μια ομάδα που έχει κυρίαρχο στόχο να αναδείξει τα νέα ταλαντούχα παιδιά της πόλης μας. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου, πέρα από την αγάπη μου για το άθλημα και την ευχαρίστηση που παίρνω αγωνιζόμενος δίπλα σε νεαρά παιδιά με όρεξη για δουλειά, είναι ο coach Κορογώνας, με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία τη χρονιά 2017-18 στην Γ’ Εθνικη. Αμοιβαία θέλησή μας αποτελεί πρωταγωνιστές στην προσπάθεια της ομάδας φέτος να είναι οι νέοι καλαματιανοί παίκτες , κάνοντας περήφανους όλους εμάς που τους πιστεύουμε! Εύχομαι αρχικά μια υγιή αγωνιστική σεζόν για όλους και επιθυμώ στο τέλος της να φέρει για όλα τα μέλη του συλλόγου την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της επιμονής!”.
Η δεύτερη προσθήκη είναι ο 22χρονος γκαρντ Σταύρος Καρούτας (φωτό κάτω) που κι αυτός επιστρέφει στους “λύκους”.
“Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην ομάδα την οποία έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Ύστερα από 4 χρόνια στην Αθήνα όπου απέκτησα πολύτιμες μπασκετικές εμπειρίες αγωνιζόμενος στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και την PBA, νιώθω έτοιμος να στηρίξω το όμορφο project της ομάδας και του Coach Αλέξη Κορογώνα που στηρίζεται σε νέους καλαματιανούς αθλητές και ευελπιστώ να πετύχουμε όλους τους στόχους μας”, ανέφερε σε δήλωση του ο Καρούτας.