Τρίτη, 30 Αύγουστος 2022 20:22

Αναχωρεί με 14 παίκτες για το Μιλάνο η Εθνική

Γράφτηκε από τον

Με 14 παίκτες θα αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ.

Σε ιταλικό… έδαφος θα αποφασίσει για τη δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας ο Δημήτρης Ιτούδης, για τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ.
Η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» αναχωρεί την Τετάρτη (31/8) για το Μιλάνο και σ’ αυτή συμπεριλήφθηκαν 14 παίκτες.
Στο μεταξύ σήμερα Τρίτη οι διεθνείς πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, με τον Δημήτρη Ιτούδη να «κόβει» τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.
Άλλωστε, η σχετική προθεσμία για τη δήλωση της δωδεκάδας λήγει αύριο και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει μερικές ώρες περιθώριο, όπως και το ιατρικό επιτελείο, το οποίο κάνει αγώνα... δρόμου για την αποθεραπεία των τραυματιών.
Οι «λαβωμένοι» που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο είναι οι Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι άλλοι δέκα είναι οι Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Αγραβάνης.
Η Εθνική ομάδα είναι στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, όπου εκτός από την οικοδέσποινα Ιταλία συμμετέχουν ακόμη οι Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Εσθονία και Ουκρανία.

Πηγή: www.sport-fm.gr