Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 18:08

ΣΠΑΡΤΗ: Κέρδισε εμπειρίες στην Αταλάντη

Γράφτηκε από τον
ΣΠΑΡΤΗ: Κέρδισε εμπειρίες στην Αταλάντη

Στην Αταλάντη βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων και παίδων της Σπάρτης το διάστημα 5 με 7 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να λάβει μέρος στο “1ο Lokros Basketblall Tournament", που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης υπό την αιγίδα περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λοκρών.

Η ομάδα του Στέφανου Χίου έδωσε τέσσερις αγώνες και κέρδισε εμπειρίες για τη συνέχεια, αντιμετωπίζοντας κατά τη σειρά τον διοργανωτή Λοκρό Αταλάντης, τον Γ.Σ. Στύρα, τον Απόλλωνα Λιβαδειάς και την Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας. Στην αποστολή της Σπάρτης μετείχαν οι Στράτης Αγρανιώτης, Στράτης Ανδριόπουλος, Δημήτρης Βλαχάκος, Τζώρτζης Λέκκας, Κώστας Μέγγος, Γιάννης Μηνακάκης, Θανάσης Μόρφης, Παύλος Ξηντάρας, Γιάννης Πανάγος, Τάσος Παπαϊωάννου, Μάρκος Σκαφιδάς, Παναγιώτης Σπυράκος, Κώστας Σπυριδάκος, Θοδωρής Στακιάς Κωστής Σταυριανόπουλος και Κώστας Τσούβαλης. Αρχηγοί αποστολής ήταν η Σταματική Μαράκου και η Κούλα Σπανού.
Στην Αταλάντη έδωσαν ακόμα το “παρών” ο πρόεδρος της Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πανάγος και ο ταμίας Θοδωρής Μέγγος.
Ιδιαίτερα τιμητική για την ομάδα της Σπάρτης, ήταν η θερμή υποδοχή του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και η αναφορά του στην αδελφοποίηση των πόλεων Σπάρτης και Λαμίας που έγινε πριν την έναρξη του τουρνουά και στην μάχη των Θερμοπυλών, Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Γιάννη Αλεξίου για την πρόσκληση τονίζοντας τα κέρδη που αποκομίζουν οι νεαροί αθλητές από τη συμμετοχή τους σε αυτές τις διοργανώσεις.