Κυριακή, 25 Σεπτέμβριος 2022 10:41

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Για νέα πρόκριση με Ελευθερία Μοσχάτου

Γράφτηκε από τον

Το ταξίδι του Δίωνα Κυπαρισσίας στο κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή η Τριφυλιακή ομάδα θα δώσει το δεύτερο αγώνα της στο θεσμό...

Ο Δίωνας θα υποδεχθεί στις 3 το μεσημέρι την Ελευθερία Μοσχάτου σε νοκ άουτ αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.
Την 1η αγωνιστική η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη θριάμβευσε εκτός έδρας κόντρα στα Μελίσσια, κατακτώντας τη νίκη με 18 πόντους διαφορά (42-60).
Ετσι με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμη υπέρβαση και να αποκλείσει την Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία στην προηγούμενη φάση είχε αποκλείσει τον Μανδραϊκό.
Στο πλευρό του Δίωνα θα βρεθούν και οι φίλοι του που έχουν ενθουσιαστεί από το ξεκίνημα της σεζόν και θεωρείται δεδομένο πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το Κλειστό της Κυπαρισσίας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και για όσους διαθέτουν κάρτα μέλους 4 ευρώ.
Να σημειωθεί πως ο Δίωνας είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο θεσμό, μετά τον αποκλεισμό της Καλαμάτας ‘80 και τη μη δήλωση συμμετοχής της Καλαμάτας BC.

Σπουδαία κίνηση με Καστανιώτη

Παράλληλα η ομάδα της Κυπαρισσίας προχώρησε χθες και σε μία “δυνατή” μεταγραφική κίνηση... Συγκεκριμένα απέκτησε τον 27χρονο σέντερ Γιάννη Καστανιώτη από τον Εθνικό Πειραιά (Β’ εθνική). Ο Καστανιώτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από ματς εθνικών κατηγοριών, πέρσι είχε κατακτήσει τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής με τον Βίκο Ιωαννίνων, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί σε Πεντέλη, Πανερυθραϊκό, ΦΕΑ και ΕΦΑΟΖ.
Ετσι είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει από τα... δυνατά χαρτιά της ομάδας του Χρήστου Μυριούνη την προσεχή αγωνιστική σεζόν.