Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 13:25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Φιλική νίκη 75-60 τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Φιλική νίκη 75-60 τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Ενα δυνατό φιλικό έδωσε την περασμένη Κυριακή η Καλαμάτα BC λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε στην Τέντα τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, τον οποίο κέρδισε με 75-60.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων εμφανίζεται ενισχυμένη τη φετινή σεζόν και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Από την άλλη η Καλαμάτα BC στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή τη νεοφώτιστη Γαλήνη Αχαϊας στην Τέντα.
Οσον αφορά το κυριακάτικο φιλικό οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με απουσίες, μιας και δεν έπαιξαν οι Μπάκας, Οικονομίδης και Καλογερόπουλος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους καλαματιανούς να προηγούνται με 38-32.
Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Παύλου Νώντα ανέβασε στροφές και με μπροστάρη τον έμπειρο Παπαντωνίου έφτασε στη φιλική νίκη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC (Παύλος Νώντας): Χατζηαγγέλου 6 (2), Διαμαντόπουλος 11 (1), Πετρίδης, Κουράνος, Καραβανάς 11 (1), Γκαγακούρη 1, Περρωτής 11, Μανωλάκης 5, Παπαντωνίου 18 (4), Τσουλέας 14 (2).
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Αντώνης Κούτρης): Οικονομίδης 3 (1), Λαζαρίδης 12 (3), Τσαγκάνης, Δημητρακόπουλος, Γ. Ντεμερούκας, Γιαννόπουλος 8, Μητρόπουλος 3, Καραγιαννίδης 21 (3), Κυριακόπουλος 11 (2), Γιαννακόπουλος 2, Δ. Ντεμερούκας.

Media day την Πέμπτη

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της Καλαμάτα BC ανακοίνωσε πως προγραμματίζει Media day αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η Καλαμάτα BC εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 στο οποίο θα συμμετάσχει με την ανδρική της ομάδα στον Α΄ όμιλο, έχει προγραμματίσει MEDIA DAY για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2021 στις 7μμ, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΤΕΝΤΑ, αμέσως μετά το πέρας της προγραμματισμένης προπόνησής της.
Κατά τη διάρκειά του, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αθλητές, το προπονητικό team και με μέλη της Διοίκησης της ομάδας”.