Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 15:27

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ο Μυριούνης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ γνώρισε την περασμένη Κυριακή ο Δίων Κυπαρισσίας από την Καλαμάτα B.C. με 77-72.

Η Τριφυλιακή ομάδα πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση για 34 λεπτά και μόνο στο τελευταίο εξάλεπτο κατόρθωσε να αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της και να “μαζέψει” αρκετά τη διαφορά.
Ο προπονητής του Δίωνα Χρήστος Μυριούνης με δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και έδωσε την υπόσχεση πως φέτος θα πάρουν πολλές χαρές.
“Στο παιχνίδι στην Καλαμάτα παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και υπεύθυνος για αυτό είμαι αποκλειστικά εγώ και κανείς άλλος. Ισως άγχωσα περισσότερο από ότι έπρεπε όλη την εβδομάδα τα παιδιά, με αποτέλεσμα αυτήν την πολύ αγχωτική εικόνα που είχαμε στο παρκέ.
Δεν έχω κρυφτεί ποτέ όσα χρόνια ασχολούμαι με την προπονητική, σε όποια ομάδα και να ήμουν και αυτό θα κάνω και τώρα αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την ήττα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας και στον κόουτς Παύλο Νώντα για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την νίκη!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που μας ακολούθησε και στην Καλαμάτα και να τους ζητήσω όμως και ένα μεγάλο συγγνώμη για την κακή εικόνα που είχαμε, αν και παλέψαμε ως το τέλος για να τους δείξουμε ότι δεν τα παρατήσαμε. Να είναι σίγουροι πως θα πάρουν πολλές χαρές μέσα στη σεζόν από την ομάδα μας και αυτό είναι υπόσχεση!”, δήλωσε ο 51χρονος προπονητής.
Ο Δίωνας προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της Κυριακής με την πρωτοπόρο Νήαρ Ηστ στο Κλειστό της Κυπαρισσίας.
Ενα δύσκολο παιχνίδι που όμως ο Δίωνας θα προσπαθήσει να το κερδίσει, παίρνοντας και τη ρεβάνς από την ομάδα της Καισαριανής για την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο ανδρών.