Δευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 13:41

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: «Οφείλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας», λέει ο Γιάννης Καστρίτης

Γράφτηκε από τον
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: «Οφείλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας», λέει ο Γιάννης Καστρίτης

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Βέροια με τον τοπικό Φίλιππο, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννη Καστρίτης μίλησε για τον αγώνα του κυπέλλου, εντοπίζοντας πώς αυτό που στοίχισε στην ομάδα του ήταν τα κενά διαστήματα, ενώ τόνισε πώς μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις «οφείλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή του Αρκαδικού έχουν ως εξής:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένας κλασσικός εκτός έδρας αγώνας πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας, απέναντι σε μία σκληρή ομάδα.

Ελέγξαμε το ματς για πολύ μεγάλη διάρκεια, δυστυχώς όμως κάποια κενά διαστήματα επέτρεψαν στην ομάδα του Φίλιππου να επανέλθει, να πιστέψει και στο τέλος να κερδίσει το παιχνίδι.

Είναι ένα αποτέλεσμα, που αν το διαχειριστούμε σωστά έχουμε πολλά να κερδίσουμε για τη δύσκολη συνέχεια. Υπήρξαν κομμάτια, στα οποία πήγαμε πολύ καλά και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, φανερώθηκαν όμως και πολύ περισσότερες αδυναμίες τις οποίες οφείλουμε να βελτιώσουμε.

Πρέπει να αυξήσουμε τη διάρκεια και τα καλά μας διαστήματα μέσα στο παιχνίδι και να βελτιώσουμε άμεσα σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα συγκέντρωσης μας σε άμυνα και επίθεση και τον τρόπο διαχείρισης του αγώνα και στα 40 λεπτά, ανεξαρτήτως σκορ.

Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά θα φτάσουμε να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπαθούν πολύ σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση και συνεχίζοντας έτσι, σύντομα θα φανούν και τα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φίλιππου για τη δίκαιη νίκη τους και καλή συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου και στο πρωτάθλημα»