Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2022 13:30

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ανακοινώνει νέο προπονητή

Γράφτηκε από τον

Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση του νέου προπονητή στον Δίωνα Κυπαρισσίας, καθώς η διοίκηση έχει καταλήξει στο πρόσωπο, που θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Μυριούνη.

Ο τελευταίος ως γνωστόν παραιτήθηκε την περασμένη Κυριακή για λόγους ήθους και αξιοπρέπειας, όπως είπε, χωρίς όμως να γίνει συγκεκριμένος. Ο νέος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία μετά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παλαίμωνα Κορίνθου.

Με Μπουσιούτα στην Κόρινθο

Την ομάδα θα κοουτσάρει και σε αυτό το ματς ο Θεόδωρος Μπουσιούτας, συνεργάτης του Χρήστου Μυριούνη, ο οποίος ήταν στον πάγκο και στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με 73-65 επί της Προμηθέα 2014. Αυτή ήταν η 7η νίκη σε εννέα αγωνιστικές για το Δίωνα που βρίσκεται στο ρετιρέ του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής μπάσκετ με συγκάτοικους, Νήαρ Ηστ και Παλαίμων Κορίνθου. Το ζητούμενο πλέον για το φιλόδοξο σύλλογο είναι να διατηρηθεί στην κορυφή και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Κόρινθο.
Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, με τη διοίκηση να οργανώνει εκδρομή με πούλμαν για το μεθαυριανό ντέρμπι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δίων δεν έχει χάσει φέτος εκτός Μεσσηνίας, αφού οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα είναι στην Τέντα με Καλαμάτα B.C. και Καλαμάτα ‘80.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια.
Ο αγώνας με τον Παλαίμωνα, για την 10η αγωνιστική του πρώτου ομίλου, θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Κορίνθου και θα τον διαιτητεύσουν οι Λογοθέτης και Λιόνας.