Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 14:13

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Πολύβιο

Γράφτηκε από τον
Μεταγραφική ενίσχυση για τον Πολύβιο

Σε μία μεταγραφή προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Πολύβιος…

Η ομάδα της Μεγαλόπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Απέργη που επιστρέφει στον Πολύβιο για να τον ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η ΑΕΜ Πολύβιος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ακόμα γηγενή παίχτη στο δυναμικό της, με την απόκτηση του Παναγιώτη Απέργη. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον ΚΟΜ Πελασγό, στον Αρκαδικό (2015-2018), στην ομάδα μας την σεζόν 2018-2019 και στον ΑΟ Τρικάλων (2019-2022). Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στους Δαναούς Τρικάλων πριν μεταγραφεί στην ομάδα μας!”.
Ο Πολύβιος μετά τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Σπαρτιατικό, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο
Γ.Σ. Γαργαλιάνων. Το πρώτο παιχνίδι για το 2023 αργεί για τον Πολύβιο μιας και για την 9η αγωνιστική το εντός έδρας ματς με το Γύθειο ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου.
Ετσι το πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά είναι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη Μεγαλόπολη με αντίπαλο τον Αρκαδικό, για την 10η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.