Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2023 12:25

ΚΑΛΑΜΑΤA Β.C: Συνέχεια στις μεταγραφές με Γιώργο Μπαλή

Γράφτηκε από τον

Μετά τον 22χρονο γκαρντ – φόργουορντ Δημήτρη Μαργέλη, η Καλαμάτα B.C. απέκτησε χθες και τον Γιώργο Μπαλή, ο οποίος θα δώσει λύσεις στις θέσεις 1-2.

Ο Μπαλής κατάγεται από την Αρκαδία, έχοντας αγωνιστεί στους Δρομείς Τρίπολης, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον Αίολο Αγυιάς. Η ανακοίνωση για τη δεύτερη κατά σειρά μεταγραφή της Καλαμάτας B.C. αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μπαλή (θέσεις 1-2, 1.90, 2000). Ο Έλληνας γκαρντ, που ξεκίνησε την πορεία της στους Δρομείς Τρίπολης, βρέθηκε εν συνεχεία σε μια θητεία με επιτυχίες στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, για να περάσει μετά από ΚΑΟΚ και Δρομείς εκ νέου, προτού περάσει από τον Αίολο Αγυιάς το τελευταίο εξάμηνο. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με τα μελανόλευκα”.

Αγωνιστικά, η μεσσηνιακή ομάδα προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Γαλήνη, με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος στον πρώτο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ.