Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 12:23

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με κόσμο και στην Καισαριανή

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με κόσμο και στην Καισαριανή

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο δεύτερο γύρο μετρά ο Δίων Κυπαρισσίας και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής στην οποία βρίσκονται ο Παλαίμων Κορίνθου και η Νήαρ Ηστ.

Η δεύτερη θα βρεθεί στο δρόμο του Δίωνα αυτή την Κυριακή σε ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια όσον αφορά τη βαθμολογική κατάταξη. Διότι ο τίτλος και η παραμονή θα ξεκαθαρίσουν στα πλέι οφ και πλέι άουτ αντίστοιχα.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας θέλει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ και τα αποτελέσματα σε αυτές τις 14 αγωνιστικές δείχνουν ότι μπορεί να καταφέρει. Ο φιλόδοξος σύλλογος μετρά 10 νίκες και 4 ήττες, με τις δύο να είναι στα μεσσηνιακά ντέρμπι στην Τέντα με Καλαμάτα B.C. και Καλαμάτα ‘80.
Την Καλαμάτα B.C. την κέρδισε πάντως την περασμένη Κυριακή στο κατάμεστο Κλειστό της Κυπαρισσίας και έδωσε συνέχεια στις νίκες με Αγία Παρασκευή και Α.Ε. Γλαύκου Εσπέρου. Ο Δίων θα αγωνιστεί έτσι με καλή ψυχολογία κόντρα στην Νήαρ Ηστ, αλλά και με τον κόσμο στο πλευρό του.
Η διοίκηση διοργανώνει εκδρομή για τους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν την Κυριακή στην Καισαριανή.
Ο κόσμος της ομάδας είναι φέτος κοντά, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας ματς και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο ντέρμπι. Η Νήαρ Ηστ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, με μόνο τρεις ήττες στη σεζόν, εκ των οποίων η μία από το Δίωνα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Δύο ντέρμπι κορυφής!

Η 15η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής περιλαμβάνει δύο ντέρμπι κορυφής, καθώς οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Η Νήαρ Ηστ θα φιλοξενήσει, όπως προαναφέραμε, το Δίωνα Κυπαρισσίας και η Αγία Παρασκευή τον Παλαίμονα Κορίνθου.
Νήαρ Ηστ και Κόρινθος έχουν από 25 βαθμούς και Δίωνας Κυπαρισσίας και Αγία Παρασκευή από 24 βαθμούς.