Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2023 16:08

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Αγραβάνη

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Αγραβάνης (28 χρονών, 2.08 μέτρα).

Για δυόμιση χρόνια υπέγραψε ο διεθνής φόργουορντ, με το τριφύλλι να έχει το δικαίωμα να "βγει" από τη συμφωνία σε κάθε ένα από τα δύο επόμενα καλοκαίρια.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης (28 χρονών, 2.08 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Την είδηση γνωστοποίησαν με ανακοίνωση οι πράσινοι, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε συνεργασία δυόμιση ετών, από την οποία όμως μπορεί να "βγει" το τριφύλλι κάθε ένα από τα δύο επόμενα καλοκαίρια.

Με την προσθήκη του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Παναθηναϊκός κάλυψε ένα μεγάλο κενό που είχε από το ξεκίνημα της σεζόν: αυτό του back up πάουερ φόργουορντ (πίσω από τον Ντέρικ Γουίλιαμς), με ικανότητα να αγωνιστεί και στην θέση του σέντερ αν χρειαστεί. Παράλληλα, έβαλε στην μηχανή του έναν ακόμα διεθνή, δυναμώνοντας τον γηγενή κορμό του.

Ο Παναθηναϊκός είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στην Ιταλία με τη Νάπολι και κατόπιν αγωνίστηκε στο Περιστέρι bwin.

Στα 28 του χρόνια πλέον, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην EuroLeague έπειτα από 4 χρόνια και τη θητεία στον Ολυμπιακό.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη για τα επόμενα 2.5 χρόνια".

"Ετοιμος να “πεθάνω” πάνω στο παρκέ"

Ο διεθνής φόργουορντ είπε πως είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και έτοιμος να πεθάνει στο παρκέ για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να επιστρέψω στην EuroLeague. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για τη ζωή και την καριέρα μου. Τα χρόνια περνάνε και μέσα από πολλές καταστάσεις και από πολλά λάθη που μπορεί να έχεις κάνει μαθαίνεις και ωριμάζεις ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

Γνωρίζω επίσης πως κάποιοι φίλοι της ομάδας μου θα έχουν δεύτερες σκέψεις και εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι απίστευτα όταν αγωνίζομαι. Το αίμα μου βράζει και είμαι έτοιμος να “πεθάνω” πάνω στο παρκέ και έτσι θα πράξω για τον Παναθηναϊκό. Θα αποδείξω σε όλους πως θα αφήσω κάθε ικμάδα δύναμης και ιδρώτα πάνω στο παρκέ ώστε να βάλω ένα λιθαράκι και ο Παναθηναϊκός να επιτύχει τους στόχους του. Είμαι πραγματικά περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του Συλλόγου".

Πηγή: sport24.gr