Κυριακή, 23 Απρίλιος 2023 12:28

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Να μείνει ζωντανή θέλει η Καλαμάτα B.C. με διπλό στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Να μείνει ζωντανή θέλει η Καλαμάτα B.C. με διπλό στην Πάτρα

Η ώρα της… κρίσης έφτασε για την Καλαμάτα B.C. Σήμερα Κυριακή η καλαματιανή ομάδα παίζει στην Πάτρα με τον Γλαύκο για την γ’ φάση των πλέι άουτ της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η παραμονή στην κατηγορία κρίνεται στις τρεις νίκες, με την Πατρινή ομάδα να προηγείται με 2-0, κάτι που σημαίνει πως με ήττα η Καλαμάτα B.C. αποχαιρετά την κατηγορία.
Αυτό που θα επιδιώξει η ομάδα του Παύλου Νώντα είναι να βγάλει χαρακτήρα και να πάρει το διπλό στην Πάτρα και να έχει την ευκαιρία στη συνέχεια για την ισοφάριση στις νίκες στην Τέντα. Ενα διπλό που είχε κατακτήσει η καλαματιανή ομάδα στην έδρα του Γλαύκου, με το ματς όμως να επαναλαμβάνεται ύστερα από ένσταση των Πατρινών σε μια αδιανόητη απόφαση που είχε πάρει η ΕΟΚ.
Πλέον η καλαματιανή ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως στις τάξεις της υπάρχει η πεποίθηση πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να είναι αυτοί που θα κερδίσουν με το σπαθί τους την παραμονή στη Γ’ εθνική μπάσκετ. Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Κρύα Ιτέων, με διαιτητές τους Κονταράτο και Κηπώση.