Τετάρτη, 10 Μάιος 2023 10:29

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: “Τελικός” παραμονής σήμερα με Προμηθέα

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: “Τελικός” παραμονής σήμερα με Προμηθέα

 

Τους κόπους μιας χρονιάς παίζει σήμερα σε ένα ματς ο Δίων Κυπαρισσίας…

Η Τριφυλιακή ομάδα υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο Κλειστό της Κυπαρισσίας τον Προμηθέα 2014, στον τελικό αγώνα των πλέι άουτ για την παραμονή στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες 2-2 στη σειρά και όποια κερδίσει στο σημερινό ματς θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η ηττημένη θα υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη και άπαντες στο στρατόπεδο του Δίωνα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Στο παιχνίδι αυτό ο κόσμος της ομάδας είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει “καυτή” ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να ωθήσει τους παίκτες του Γιώργου Διαμαντόπουλου προς τη νίκη.

Μάλιστα η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη, με την διοίκηση του Δίωνα να ανακοινώνει πως θα υπάρχει έξω από το γήπεδο οθόνη, όπου θα μεταδίδει σε live μετάδοση τον αγώνα. Οπότε είναι δεδομένο πως όποιοι φίλαθλοι δεν χωρέσουν στο Κλειστό, θα τον παρακολουθήσουν έξω από αυτό, με την προσμονή πως στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν την παραμονή στη
Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ.
Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Ζακεστίδης και Σπυρόπουλος και κομισάριος ορίστηκε ο Τεφτίκης.
Να σημειωθεί πως στον κυριακάτικο αγώνα στην Πάτρα, η Τριφυλιακή ομάδα έμεινε με πολλά παράπονα τόσο από τη διαιτησία, όσο και από τη φιλοξενία του Προμηθέα.