Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2023 18:30

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Οι Υγειονομικοί πήραν το ντέρμπι με τους Δικηγόρους

Γράφτηκε από τον

 

Οι Υγειονομικοί αναδείχθηκαν νικητές στο ντέρμπι κορυφής με τους Δικηγόρους, παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ “Αθληση για όλους”.


Οι Υγειονομικοί επικράτησαν με 77-60 και έκαναν το 3 στα 3 συνεχίζοντας την πορεία τους προς τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να πάρουν σημαντικό προβάδισμα καθώς σημείωσαν 22 πόντους στο πρώτο και 24 στο δεύτερο έναντι 11 που έβαλαν σε κάθε 10λεπτο οι Δικηγόροι. Στο 3ο έκαναν το χειρότερο τους παιχνίδι σημειώνοντας μόλις 8 πόντους. Στο 4ο επέστρεψαν και πέτυχαν 23 πόντους φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.
Οι Δικηγόροι φάνηκαν περισσότερο στο τρίτο 10λεπτο, όπου σημείωσαν 25 πόντους, τους περισσότερους σε σχέση με τα υπόλοιπα τρία, αλλά αυτό δεν έφτανε για να διεκδικήσουν τη νίκη.
Τα 10λεπτα: 22-11, 46-22, 54-47, 77-60.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Λ. Νάστος, Α. Μητσέας.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ (Νεκτ. Μαλαπάνης): Αγγελόπουλος, Δεμπεγιώτης, Γεωργανάς, Φράγκος, Ματθιόπουλος, Τσιάλας, Τσαβλής, Ψώνης, Πολίτης, Π. Μητσέας, Κουτίβας, Τσικούρης.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Σουρίλας, Αλεξόπουλος, Σκούλικας, Μάρκου, Πρίφτης, Μάραντος, Ξεροβάσιλας, Καστριτσέας, Πατλάκας, Παναγιωτόπουλος, Κορογώνα, Γεωργακόπουλος.

Σήμερα διεξάγεται το ματς
Old Stars – Δήμος Καλαμάτας

Με την αναμέτρηση Old Stars – Δήμος Καλαμάτας που θα γίνει σήμερα στις 10 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τέντας, θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική.
Χθες είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι συναντήσεις Θουρία – Αστυνομία (6 μ.μ.), Γεωπόνοι – Αστραπή Panprod (8 μ.μ.) και ΑΕΚ – Πολιτικοί Μηχανικοί (10 μ.μ.).