Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 18:08

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Συνεχίζουν οι Τσαγκάνης και Καραγιαννίδης

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Συνεχίζουν οι Τσαγκάνης και Καραγιαννίδης

Ο σχεδιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ, ξεκίνησε με ένα δικό του παιδί…

Ο αρχηγός της ομάδας και πιο παλιός της παίκτης Μάριος Τσαγκάνης (φωτό κάτω) ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Τριφυλιακό σύλλογο και θα είναι “παρών” στη παρθενική συμμετοχή του Γ.Σ. Γαργαλιάνων στις εθνικές κατηγορίες.
Ο 40χρονος περιφερειακός είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και θα είναι “στρατιώτης” και του χρόνου της ομάδας και μία ακόμη λύση στα χέρια του προπονητή Αντώνη Κούτρη.

Χθες Κυριακή έγινε γνωστή και η ανανέωση με τον 24χρονο γκαρντ - φόργουορντ Γιώργο Καραγιαννίδη (κεντρική φωτό) που την περσινή χρονιά είχε 21,3 πόντους μέσο όρο.
Στον αντίποδα από την ομάδα των Γαργαλιάνων αποχώρησαν δύο μπασκετμπολίστες, οι Μπάμπης Μητρόπουλος και Πάνος Δημητρακόπουλος.
Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Μπάμπη Μητρόπουλο και Πάνο Δημητρακόπουλο για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην ομάδα και αποχωρούν πλέον ως πρωταθλητές ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ!
Είμαστε ευγνώμων για όλα όσα προσφέρατε και θα χαρούμε να σας έχουμε στο πλάι μας σαν υποστηρικτές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!”.