Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 12:51

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανανέωσαν και οι Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανανέωσαν και οι Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός στον Γ.Σ. Γαργαλιάνων για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει στη Γ' εθνική μπάσκετ ή αλλιώς Νational League 2, όπως θα λέγεται πλέον η εν λόγω κατηγορία.

Η μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο δύο ακόμα ανανεώσεις. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και τον Δημήτρη Κυριακόπουλο (κεντρική φωτό). Είχαν προηγηθεί οι Μάριος Τσαγκάνης, Γιώργος Καραγιαννίδης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων διατηρεί έτσι το βασικό κορμό που τον οδήγησε φέτος στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.
Ο Γιαννόπουλος, που είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως Playmaker δήλωσε μετά τη ανανέωση της συνεργασίας ότι: :Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την σεζόν που μας πέρασε, η καθοδήγηση του κόουτς αλλά και η δουλειά όλων των παικτών μας οδήγησε στην επιτυχία. Δηλώνω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα και ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Πάμε δυνατά, τα καλύτερα έρχονται!».

Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος εξέφρασε και αυτός τη χαρά του που συνεχίζει στους Γαργαλιάνους. Ο 22χρονος σέντερ τόνισε ότι: "Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα των Γαργαλιάνων και θα συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι στη Γ εθνική. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, που ξεκινάει από τους ανθρώπους της διοίκησης που μας έχουν προσφέρει πολλά και τον προπονητή μας Αντώνη Κούτρη που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια απίστευτη χημεία και αγάπη μεταξύ μας. Ήταν μια απίστευτη χρόνια, κερδίζοντας το πρωτάθλημα αήττητοι και είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα επιτύχουμε τους στόχους μας".
Θυμίζουμε ότι ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων έχει αποκτήσει και τον 27χρονο Νικόλα Παπουτσή που αγωνίζεται τόσο ως γκαρντ, όσο και ως φόργουορντ και το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες προσθήκες.