Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 12:05

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Συνεχίζει στους "λύκους" ο Βαγγέλης Κομπότης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Συνεχίζει στους "λύκους" ο Βαγγέλης Κομπότης

Παίκτης της Καλαμάτας '80 και τη νέα σεζόν θα είναι ο Βαγγέλης Κομπότης.

Ο 24χρονος μπασκετμπολίστας ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "λύκους" που είναι το δεύτερο σπίτι του, καθώς από την Καλαμάτα '80 ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ και αγωνίστηκε πέρυσι μαζί της στη Γ' εθνική. Η μεσσηνιακή ομάδα δεν τα κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία της στην κατηγορία, αλλά ο Κομπότης, όντας από τα βασικά στελέχη, συνεχίζει για να την βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα, που αναδείχτηκα και είναι το δεύτερο μου σπίτι.
Τόσο με τον coach Κορογώνα, όσο και με πολλούς παίκτες του ρόστερ συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια και αυτό κάνει ακόμα πιο εύκολη και όμορφη την συνεργασία μας . Η σεζόν ξεκινάει με αρκετές φιλοδοξίες και στόχους πρωταθλητισμού τους οποίους ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε", τόνισε ο Βαγγέλης Κομπότης. Η Καλαμάτα '80 αναφερόμενη στη συμφωνία με τον ικανό πάουερ φόργουορντ αναφέρει: " Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας για την σεζόν 2023-24 με τον αθλητή Βαγγέλη Κομπότη (24 χρ. Power Forward). Ο Βαγγέλης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και είναι από τα βασικά στελέχη της αντρικής ομάδας τα τελευταία χρόνια".