Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:06

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ανανέωσαν Αλοίμονος και Γεωργουλάκος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ανανέωσαν Αλοίμονος και Γεωργουλάκος

 

Ο σχεδιασμός της Καλαμάτας ‘80 προχωρά βάση πλάνου, με τους “Λύκους” να ανακοινώνουν δύο ακόμη παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία.

Πρόκειται για τον έμπειρο σέντερ Αλέξανδρο Αλοίμονο (φωτό) που ανανέωσε και τον 21χρονο πλέι μέικερ Πέτρο Γεωργουλάκο που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Η ανακοίνωση για τον Αλοίμονο αναφέρει:
“Ο Αλέξανδρος Αλοιμονος (37χρ σέντερ, 2.02 μ ) θα βρίσκεται μαζί μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο βοηθώντας την ομάδα στην γραμμή των ψηλών”.
Σε δήλωση του ο 37χρονος σέντερ σημείωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος πού θα είμαι μέλος της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα πετύχουμε τους στόχους μας”.
Για τον Γεωργουλάκο η ανακοίνωση είναι η εξής:
“Ο Πέτρος Γεωργουλάκος (21 ετών play maker) ξανά μαζί μας μετά από την περσινή αποχή λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Άλλο ένα 'δικό μας παιδί ' θα βρίσκεται στην ομάδα για την επόμενη σεζόν ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας”.
Η δήλωση του Γεωργουλάκου είναι: “Νιώθω πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ ιδιαίτερα να συνεχίσω στην ομάδα μετά από ένα χρόνο αποχής λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Το ότι στο "τιμόνι" θα είναι ο Αλέξης Κορωγονας δίνει ένα ιδιαίτερο κίνητρο προς εμένα διότι με προπονεί από πολύ μικρή ηλικία και είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πολύ.
Τέλος, ο κύριος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και με τις συνεχείς προπονήσεις και το καλό κλίμα θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.
Να τονίσουμε πως είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις των Κομπότη και Αλεξανδρόπουλου.