Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 11:21

Στις 9 Αυγούστου κληρώνει για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
Στις 9 Αυγούστου κληρώνει για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

 

Τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του στη National League 2 (Γ' Εθνική) θα μάθει την Τετάρτη 9 Αυγούστου ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, καθώς θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, καθώς και το κύπελλο ανδρών και γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπως ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η κλήρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας και η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf).
Τα εθνικά πρωταθλήματα αφορούν στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν (Α2), τη National League 1 (Β' Εθνική) και National League 2 (Γ' Εθνική) για τους άνδρες καθώς και τις Α1 και Α2 στις γυναίκες.
Ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γ.Σ. Γαργαλιάνων, έχει τοποθετηθεί στον 1ο όμιλο της National League 2, όπως θα ονομάζεται πλέον η Γ' εθνική μπάσκετ, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου και θα αντιμετωπίσει ομάδες από την Πελοπόννησο, την Ηπειρο και το Ιόνιο.
Αναλυτικά στον 1ο όμιλο της National League 2 μετέχουν οι: Παναχαική, Α.Ε Γλαύκου-Εσπέρου, ΕΑ Προμηθέας 2014, Αχαγιά 82, Α.Ο Αστέρας Τεμένης, ΚΑΕ Παραμυθιάς, Α.Ε Δόξας-Πύρρου Άρτας 2001, Ιωάννινα ΣΚ, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Α.Ο Αργοναύτης Νέας Κίου, ΓΣ Γαργαλιάνων, Ιόνιος ΑΣ.