Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 15:28

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πήρε Χαραλαμπόπουλο, Μαρκόπουλο και Ζάγουρα

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πήρε Χαραλαμπόπουλο, Μαρκόπουλο και Ζάγουρα

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Μεσσήνης, που θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η ομάδα της Μεσσήνης έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τον Γ.Σ. Μεσσήνης, όπως και ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος.

Το τρίτο απόκτημα είναι ο Βασίλης Ζάγουρας, που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στους “Νησιώτες”. Ο Χαραλαμπόπουλος θα δώσει λύσεις στις θέσεις 1 και 2.
“Ο "Μπόμπα" ένας αθλητής γέννημα θρέμμα του συλλόγου, που έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα, ανδρώθηκε, και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές εμπειρίες και συμμετοχές σε τελικούς Α1 τα προηγούμενα χρόνια. Μετά το περσινό του πέρασμα από Άρι Καλαμάτας και Πάμισο, επέστρεψε με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και να βοηθήσει το Γυμναστικό Σύλλογο, σε αυτό το νέο του ξεκίνημα, να επιτύχει το στόχο της επανόδου στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. «Μπόμπα» καλωσήρθες, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση για τον 22χρονο μπασκετμπολίστα.
Ο Μαρκόπουλος είναι 32 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, ενώ ο Ζάγουρας είναι 35 ετών και παίζει κάτω από τη ρακέτα (θέσεις 4-5).

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Μεσσήνης αναφέρει: “Ο Μαρκόπουλος έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΓΣ Μεσσήνης, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ακάδημο, στον ΑΟ Μεσσήνης 2017 ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παμίσου.
Ο Ζάγουρας έχει αγωνιστεί στον Άτλα, στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, στην Θουρία, στο ΓΣ Μεσσήνης, ενώ την περασμένη διετία αγωνιζόταν με τα μελανόλευκα του Απόλλωνα Καλαμάτας.
Οι δυο αθλητές θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας, για την επίτευξη του στόχου της επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.