Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 13:14

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές

Δυναμικά έχει ξεκινήσει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Δίων Κυπαρισσίας που τη νέα χρονιά θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μετά από πολύχρονη παρουσία σε αυτό της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας επιθυμεί την άμεση επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και θα “χτιστεί” με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό.
Τελευταίο απόκτημα είναι ο έμπειρος πλέι μέικερ Μιχάλης Μπακογιάννης που τα 12 προηγούμενα χρόνια ήταν παίκτης – προπονητής στον Γ.Σ. Μεσσήνης.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Κυπαρισσίας έχει ως εξής:
“Η ομάδα του Δίωνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπακογιάννη Μιχάλη.
Ο 1,86 play maker τα προηγούμενα 12 χρόνια ήταν ο ηγέτης του Γ.Σ. Μεσσήνης τόσο σε αγωνιστικό όσο και προπονητικό επίπεδο, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα, άνοδο στη Γ’ εθνική και κρατώντας τη ομάδα του νησιού σταθερά διεκδικήτρια του τίτλου κάθε χρόνο παρουσίας του, με εξαίρεση την χρονιά που μας πέρασε όπου ο κύκλος είχε κλείσει…!
Πριν το ΓΣΜ ο πολύπειρος play maker αγωνίστηκε για 10 χρόνια σε επαγγελματικές και εθνικές κατηγορίες σε ομάδες όπως Α.Ο. Δάφνης, Ιωνικός Νικίας, Ελευσίνα, Κόροιβος, Ηλιούπολη, Σπαρτιατιακός και Καλαμάτα ‘80.
Πλέον συντάσσεται με το όραμα της ομάδας του Δίωνα, για επιστροφή στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας…!
Ο έμπειρος play maker δήλωσε για αυτή τη νέα σελίδα:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενισχύσω την προσπάθεια του Δίωνα τη φετινή χρονιά… Οι άνθρωποι της ομάδας μου ανέλυσαν το πρότζεκτ και αμέσως ήθελα να γίνω μέρος αυτού, προσπαθώντας με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της…!”
Καλή χρονιά Μιχάλη με υγεία και επιτυχίες που θα φέρουν τον Δίωνα πίσω στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών!!!!”
Ακόμη ο Δίων Κυπαρισσίας που τη νέα χρονιά θα προπονεί ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, απέκτησε τον έμπειρο γκαρντ Γιώργο Τσίρμπα που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πελασγό, αλλά και τον έμπειρο σέντερ Χρήστο Μιχαλόπουλο που την περσινή περίοδο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων.