Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 14:35

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στα Φιλιατρά

 

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 διοργάνωσε από 21 έως 23 Ιουλίου ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία.

Μια εκδήλωση που στέφθηκε με επιτυχία, καθώς συμμετείχαν δεκάδες αθλητές από διάφορες περιοχές. Ηταν ένα τριήμερο γεμάτο χαρά και ενθουσιασμό.
Συνολικά συμμετείχαν 57 ομάδες, ενώ το σύνολο των αθλητών που επισκέφθηκαν τα Φιλιατρά για να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού ανήλθε στους 216 από τα Φιλιατρά, την Καλαμάτα, τη Ζαχάρω, τους Γαργαλιάνους, τη Μεσσήνη, την Κυπαρισσία, αλλά και την Αθήνα. Σκοπός του τουρνουά ήταν η διασκέδαση, η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και
η προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή.
“Το γεγονός προσέλκυσε πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και συνέβαλε στην ανάδειξη της αθλητικής κουλτούρας των Φιλιατρών. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης διαδραμάτισαν και οι συνδιοργανωτές, ο Δήμος Τριφυλίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, που
συνέβαλαν με την υποστήριξή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αθλητικού αυτού γεγονότος”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Οσον αφορά τους νικητές στην κατηγορία Μίνι 1 ήταν οι: “Αστέρες Φιλιατρών” και “Ασυναγώνιστοι”.
Στην κατηγορία U15 πρώτη η “Baby B.C”. και δεύτερη η “Nighmares”. Στην κατηγορία U18, πρώτη η “Φαίδων” και δεύτερη η “Drink Team Gar”. Στην κατηγορία Veteran 1, πρώτοι οι “Φραουλίτσες” και δεύτερη η ομάδα “Κυπαρισσία Veteran” και τέλος στην κατηγορία Open, πρώτη η “Γιούχα Lazz” και δεύτερη η “Κλόουνς”. Να σημειωθεί ακόμα ότι βραβεύτηκε ο Νίκος Αθανασόπουλος, καθώς και οι Παναγιώτης Καυκής και Μιχάλης Πελεκάνος, για την μακροχρόνια πρόσφορα τους στον αθλητισμό.