Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:23

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Στην πρώτη ομάδα ο 15χρονος Καρακαξής

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Στην πρώτη ομάδα ο 15χρονος Καρακαξής

 

Στην ανδρική ομάδα της Καλαμάτας B.C. και στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο 15χρονος Ηλίας Καρακαξής.

Ο νεαρός γκαρντ, που πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στον Αρι Καλαμάτας, προωθήθηκε από την ακαδημία της καλαματιανής ομάδας και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Αντώνη Νικολετάκη.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας B.C. αναφέρει:
“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την προώθηση του αθλητή Ηλία Καρακαξή στην ανδρική μας ομάδα, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού μας προγράμματος.
Ο Ηλίας (2-3, 1.96, 2008), ένα δικό μας παιδί, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Kalamata BC, έρχεται στα 15 του μόλις χρόνια στην πρώτη ομάδα για να μας ενισχύσει στην νέα περιπέτεια στην
Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όπου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Αρι Καλαμάτας. Παράλληλα, θα αποτελεί παίκτη των ομάδων Εφήβων και Παίδων της ομάδας μας.
Ευχόμαστε στον Ηλία υγεία και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα!”
Να θυμίσουμε πως ανανεώθηκε η συνεργασία με τον νεαρό Θοδωρή Πετρίδη και αποκτήθηκαν οι επίσης νεαροί Γιώργος Τσούνιας από τον Α.Ο. Θουρίας και Νίκος Ταβουλαρέας από την Καλαμάτα ‘80.